Ceturtdiena, 09.05.2024, 06:21
Sveicināti Viesis

AvioKases.lv

Galvenie » 2016 » Novembris » 20 » 10 priekšrocības, ko sniedz ceļojuma komplektēšana internetā portālā AvioKases.lv
18:01
10 priekšrocības, ko sniedz ceļojuma komplektēšana internetā portālā AvioKases.lv

10 priekšrocības, ko sniedz ceļojuma komplektēšana internetā portālā AvioKases.lv

Internets sniedz lētākas ceļojumu iespējas

Izbaudīt lapkriti Parīzē vai Stokholmā vai par dažām saulainām nedēļām pagarināt vasaru – šādas atpūtas iespējas kļūst daudz pieejamākas, ja meklēsiet tās internetā.  Izvēloties kādu no zemo cenu aviolīniju piedāvātajiem lidojuma variantiem un rezervējot biļetes portālā www.aviokases.lv, tās būs pusotru līdz divas reizes lētākas kā pērkot tradicionālo aviokompāniju biļetes. 10 priekšrocības, ko sniedz ceļojuma komplektēšana internetā portālā aviokases.lv

1. Portālā apvienotas divas rezervācijas sistēmas. Globālā rezervācijas sistēma Amadeus piedāvā tradicionālo aviokompāniju biļetes un savieno šo aviokompāniju reisus, ļaujot nonākt jebkurā pasaules valstī. Savukārt zemo cenu aviokompāniju biļešu rezervācijas sistēma piedāvā izdevīgākās cenas un veic zemo cenu aviokompāniju reisu savienojumos. Šo abu sistēmu apvienojums sniedz visplašākās izvēles iespējas, sākot no lētākajām cenām līdz dārgākām, turklāt atkrīt vajadzība meklēt biļetes vairākos portālos, jo izdevīgākos Ryanair, Wizzair, Easyjet, NorwegianAir, Air Baltic u.c. piedāvājumus atlasa pati sistēma.  Kad galamērķis nav sasniedzams ar tiešo reisu, sistēma savieno vairākus. Piemēram, uz Palma de Maljorku Spānijā var aizlidot ar pārsēšanos Briselē. Šāda lidojuma cena parasti ir pusotru līdz divas reizes zemākas kā tradicionālajām aviokompānijām, kas ir ievērojama ekonomija. Tiesa, jāierēķina vairāk laika ceļam un mazāk ērtību kā tradicionālo aviokompāniju lidojumos. Labākās cenas atradīsiet, rezervējot biļetes pusotru - divus mēnešus iepriekš. Piemēram, patlaban ir labas cenas septembra ceļojumiem uz Eiropu: lidojumi uz Oslo un Diseldorfu maksā, sākot no 27 eiro (vienā virzienā), uz pārējām Eiropas pilsētām – sākot no 47 eiro.

2. Apmaksājot pirkumu portālā aviokases.lv, var izvēlēties sev ērtāko valūtu – Eiro, Lielbritānijas sterliņu mārciņa vai ASV dolārs, tādējādi nav lieku izdevumu, mainot valūtu.

3. Informācija portālā pieejama ne tikai angļu, bet arī latviešu un krievu valodā.

4. Ja rodas neskaidrības, nav jāzvana uz aviokompāniju, dārgi maksājot par starptautisko savienojumu, jo var saņemt  konsultāciju pa vietējo bezmaksas tālruni

5. Pēc biļešu rezervēšanas sistēma sniedz detalizētu informāciju par reisiem un to savienojumiem, izlidošanas-ielidošanas laikiem, bagāžas pārvadāšanas kārtību, noteikumus par biļešu anulāciju, lidojuma datumu maiņu utt., kas ļauj nepieredzējušam lietotājam ātri tikt skaidrībā ar lielu daudzumu informācijas. Ja papildus jāmaksā par bagāžas pārvadāšanu, to var izdarīt turpat portālā. 

6. Maksimāla laika ekonomija: rezervētā biļete tiek saņemta elektroniskā formātā, bet, aizpildot atsūtīto anketu, 3-4 dienas pirms lidojuma sistēma veic automātisko chek-in un atsūta uz e-pastu iekāpšanas kuponu.

7. Aviokases.lv var izmantot jebkuru apmaksas veidu - internetbanku, kredītkarti, bankas pārskaitījumu, kredītkarti vai skaidras naudas norēķinus Astra Tūre birojā.

8.  Portāla sadaļā „Čarteri” var iegādāties pēdējā brīža ceļazīmes ar atlaidi līdz 33%. 

9.  Pēc biļešu iegādes ar portāla starpniecību rezervējot viesnīcu, cenas ir par  10-40% zemākas, kādas būtu, veicot rezervāciju pašā viesnīcā, jo portāls izmanto dažādas viesnīcu rezervācijas sistēmas, kas paredzētas darbam ar lielajiem tūroperatoriem un var izmantot tiem piedāvātās atlaides.

10. Portālā aviokases.lv vienuviet var sakomplektēt visu, kas nepieciešams ceļojumam, - biļetes lidojumam, viesnīcu, apdrošināšanu, transfēru, galamērķi noīrēt auto utt.

 Meklē savu ceļojumu šeit: www.aviokases.lv. Izdevīgākie piedāvājumi apkopoti sadaļā „Lidot lēti”.

Astra Tūre biroji atrodas Rīgā, Mazā Pils ielā 5 un Daugavpilī, Viestura ielā 59.

Skatījumu skaits: 415 | Pievienoja: ab429 | Atslēgvārdi: lēti lidojumi, aviobiļetes | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
avatar
Ieejas forma
Meklēšana
Kalendārs
«  Novembris 2016  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Ierakstu arhīvs
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Vietnes draugi
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook